Relaties


Psycholoog via internet

Psycholoog via Internet, de website van Drs. S. Erturan voor online coaching, psychologische ondersteuning etc. Ook face-to-face afspraken mogelijk.
Trefwoorden: Online therapie, psycholoog online, online psychologische behandeling, e-mail psycholoog, skype psycholoog, online therapeut, hulp online anoniem, psycholoog via internet, online neuropsycholoog.


Brein in Conditie

Brein in Conditie, de website van Drs. S. Erturan: Cursussen en trainingen voor diverse doelgroepen, met als onderwerp het brein en psychologie, en gerelateerde onderwerpen. Ook mindfulness trainingen.
Trefwoorden: mindfullness, het ouder wordende brein, breintraining, cursussen en trainingen, cognitieve vaardigheden op de werkvloer, muziek en het brein.


Hugo De Jong Piano's

Hugo de Jong Piano's is in Alkmaar een zeer betrouwbaar adres als het om de aanschaf gaat van nieuwe en gebruikte piano's of vleugels.


Websites

Op deze pagina treft u een overzicht met de websites van relaties van Harry Koopman/ Marsan DMC. U wordt van harte uitgenodigd om nevenstaande pagina's te bezoeken.
(Websites openen in het bestaande venster/tabblad.)